Kompetenta golvläggare

Om du funderar på att lägga in ett nytt golv i din bostad så är det starkt rekommendabelt att anlita en professionell golvläggare. Många hemmafixare har startat sina golvprojekt med glatt humör för att sedan köra fast. Det finns många saker som kan gå snett om man inte har de rätta fackkunskaperna. Vill du slippa risken att stå där i ett byggkaos med ett oavslutat golv eller slippa dyra reparationer av ett dåligt lagt golv?

Kontakta oss, vi kan garantera att ditt golv blir lagt på ett korrekt sätt.

Vi kan hjälpa med hela ditt golvläggarprojekt från planeringsstadiet till slutförandet. Vi kommer gärna hem till dig och inspekterar så att vi kan hjälpa dig att välja rätt material och färg på golvet. Sedan lägger vi ditt golv på ett snabbt och effektivt sätt och vi kan även hjälpa dig med framtida skötsel och eventuella reparationer av ditt golv.

Nytt golv kan löna sig i längden

Ett trägolv kan vara lite dyrare jämfört med de golv av olika typer som du kan hitta i stora trävaruhus, men vi kan garantera att ett vällagt trägolv lönar sig i längden. Delvis så kommer ett trägolv hålla stilen och vara snyggt länge, delvis så kommer det att hålla länge. Ett välskött trägolv får en vacker patina med åren och kan hålla i generationer. Dessutom är det miljövänligt. Trä är ett förnybart material som är skonsamt mot naturen.

Dessutom blir det aldrig omodernt med ett trägolv. Genom att slipa och betsa, olja, måla, vaxa eller lacka golvet så kan man ändra dess utseende efter modets svängningar eller sin egen personliga smak.

Golvläggare med rätta kompetensen

Vi har lång erfarenhet av att lägga och slipa golv. Kom till oss om du letar efter en duktig golvläggare i Uppsala. Hos oss får du tillgång till kompetenta medarbetare med utmärkta fackkunskaper, vi kan dessutom erbjuda golv av högsta kvalitet från kända golvtillverkare.

Med dagens moderna klickgolv så tror många att det är lätt att få jobbet gjort, men det gäller att inte glömma det viktiga underarbetet.  Har du ett gammalt hus så är det betydligt lättare sagt än gjort. Det gamla golvbelaget kan behövas jämnas ut innan du lägger det nya golvet läggs på. Tar du hjälp av oss med läggningen av ditt golv så får du två års garanti. Dessutom får du tillgång till våra tjänster för slipning och underhåll. På det sättet kan du hålla ditt golv fräscht i många år framöver.

Hör av dig till oss på om du vill veta mer om de golv vi kan erbjuda dig.

Vi gör jobbet med trygg garanti